Hoveniersbedrijf Rozima houdt zich bezig met ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen in de ruimste zin van het woord. Hierbij moet u denken aan bestratingen, het plaatsen van allerlei soorten hekwerk en houtconstructies.

Ons bedrijf weet zich te onderscheiden door creativiteit en enthousiasme. Diversiteit is onze kracht. Uw tuin moet uw stijl blijven of worden en wij dragen daar graag ons steentje aan bij.

0187-612000 B.g.g. 0187-612665
Mobiel: 06-10395970
Fax. 0187-480122

Boomgaarddreef 18
3243AC
Stad aan 't Haringvliet

  

BeCare verkoopt automatische externe defibrillatoren en verzorgt daarbij de training reanimatie en AED gebruik. Daarnaast richt BeCare zich met trainingen op ouders, grootouders, gastouders en medewerkers van kinderdagverblijven en scholen met de cursus Kinder EHBO en reanimatie. Ook bedrijfshulpverlening behoort tot de mogelijkheden.

BeCare heeft zicht gespecialiseerd in trainingen op maat op het gebied van EHBO en levensreddend handelen. We werken alleen met gecertificeerde instructeurs ( NIBHV,NIKTA,Oranje Kruis, NRR/ERC) en onze instructeurs zijn allen werkzaam in de spoedeisende hulpverlening.

De cursisten krijgen dus zeer praktijkgerichte opleidingen.

Natuurlijk heeft BeCare ook een webshop, neem eens een kijkje u zult versteld staan van ons assortiment.

BeCare
0187892177
0652393971
info@becare.nl

Zernikeweg 37
3241MG
Middelharnis

  

KCM is DE allround copyshop in Middelharnis, op Goeree-Overflakkee. Wij hebben veel ervaring op het gebied van ontwerpen, printen en afwerken van diverse soorten bestanden en documenten. Wij gaan voor kwaliteit. Dat kunt u merken aan de machines in ons machinepark, de materialen die wij gebruiken, maar ook zeer zeker aan het eindproduct wat bij ons de zaak verlaat.

KCM levert uitgebreide service aan bedrijven en particulieren op het gebied van printen, kopiëren en afwerking, drukwerk, belettering, textielbedrukking, foto's op canvas en andere persoonlijk bedrukte kado's.

Berkenlaan 35a
3241 BB
Middelharnis
 


 

Hans Meijer Advies is een onafhankelijk financieel adviesbureau, met als thuisbasis het prachtige eiland Goeree-Overflakkee.

U kunt bij ons terecht voor een deskundig advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financieringen en pensioenen.

Wij zijn een klein kantoor met grote service. Het bedrijf wordt gerund door Hans Meijer en Alexandra Meijer. Samen met Willy de Vos en Jolanda Versteeg vormen wij een hecht team.

Wij voelen ons persoonlijk verantwoordelijk om u het beste pakket verzekeringen of hypotheek aan te bieden.

De toegevoegde waarde van ons kantoor ligt dan ook in het bieden van een goede premie en voorwaarden én sterke service; wij combineren het gemak van Internet met de persoonlijke aandacht van de tussenpersoon.

Uiteraard behartigt ons kantoor ook na het afsluiten van de verzekeringen de belangen van onze klanten en zijn wij het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen. Voor dringende zaken kunt u ons ook 's avonds en in het weekend bereiken.

Natuurlijk komen onze adviseurs ook graag bij u thuis langs.
Langeweg 19A
3245 KE
Sommelsdijk


Adviesgroep de Vogel biedt alle particulieren en bedrijven van Goeree en Overflakkee de zekerheid van passende financiële oplossingen tegen concurrerende prijzen: van de eenvoudigste jeugdspaarrekening of bromfietsverzekering tot de meest complexe oudedagsvoorziening, woningfinanciering of bedrijfsadvies.Dankzij een zeer ruim assortiment, een fors aantal gespecialiseerde adviseurs, een 100% onafhankelijke opstelling en een unieke betrokkenheid bij onze eilandgemeenschap is Adviesgroep de Vogel bij uitstek toegerust om u te begeleiden op de belangrijkste momenten van uw financiële leven.


Diependorst 168
Ouddorp Zh
tel. 0187 497 111

Oostdijk 1 Middelharnis
tel. 0187 497 111Geluk infra is het bedrijf voor aanneming en uitvoering van grond, weg, water, landbouwwerkzaamheden, verhuur en transport.Verhuur van machines, machinisten, grondwerkers, vrachtwagen en tractorchauffeurs e.d.

Wij zijn er zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Schoolstraat 36
3258AX
Den Bommel

Tel: 0187-846026 - 06-57532452 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
U kunt bij Meuleman Autoschade terecht voor de volgende werkzaamheden: 

Schade aan voertuigen o.a. Ruitschade, Hagelschade, Uitdeuken zonder spuiten, Spuiten van losse onderdelen maar ook voor schade aan caravan en camper, Schade aan motorfietsen

Maar ook zijn ze  gespecialiseerd in het restaureren van Young-en Oldtimers.

De afgelopen jaren hebben zij een breed scala aan Young-en Oldtimers gerestaureerd,

van oude motorfietsen tot klassieke sportauto’s.

Om de restauratie mogelijkheden voor uw oldtimer te bespreken kunt u vrijblijvend contact met ons

op nemen. Meuleman Autoschade

Stoofweg 10A 3253MA Ouddorp

telefoonnummer: 0187-689395 mobiel telefoonnummer: 06-11412895

http://meuleman-autoschade.nl

 

 

 

Beletter-it is een fullservice signmakers bedrijf. Ons motto is

"Wij maken dat u gezien wordt”.

Dat doen we door middel van autobelettering, vlaggen, spandoeken, gevelbelettering,

drukwerk, kleding bedrukken, borden enz.

Ook voor naadloos fotobehang tot wel 50 m uit 1 stuk wordt door ons vakkundig

aangebracht.

Generaal Snijdersstraat 26 3244 BC Nieuwe-Tonge

Telefoon: 0655773585

www.beletterit.nl

 


 

 Jan snoep en eetkramen is een nieuwe onderneming op het gebied

van eet en snoepkramen, maar wel met jaren lange ervaring.

Van thuis uit zijn ze groot gebracht op de kermis met ouders als kermis exploitant.


Waarom Jan snoep en eet kramen?

Zij hebben een bijna totaal concept als het gaat om fun food.
Je kunt bij ze terecht voor o.a.Suikerspinnen in meer dan 15 kleuren en smaken zoals: Aardbeismaak, Banaansmaak, Bubblegumsmaak, Cassissmaak, Colasmaak, Dropsmaak, Energysmaak, Hazelnootpastasmaak, Kaneelstoksmaak, Kerssmaak, 

Kiwismaak, Kokossmaak, Perziksmaak, Wineballsmaak, Sinaasappelsmaak, The original American, Tropicalsmaak, Vanillesmaak.

Meer info over Jan snoep en eetkramen vind je op

www.jansnoepeneetkramen.eu/