Nieuws


Mooi begin van het nieuwejaar - woensdag 3 januari 2018

KiKa-Nieuwjaarsduik 2018

Burgemeester doet mee met Nieuwjaarsduik voor Kika

 

 

MIDDELHARNIS – "Wat een prachtig begin van het nieuwe jaar. Wat ben ik trots en dankbaar. Al die deelnemers en 702,80 euro voor Kika!” Kees Witte maakte samen met zijn KiKa-G-O team een goede start van het jaar 2018.


"Wat ben ik trots op al die vrienden die met de 2e KiKa-duik hebben meegedaan echt geweldig. We hadden 96 deelnemers dat waren er 46 meer als vorig jaar, Super.
William de Leeuw bedankt dat je weer hebt meegedaan en de cafetaria `t Hoad weer beschikbaar hebt gesteld, Top man.”

 

Internationaal
Kees Witte is ook heel trots op zijn team KiKa-smurfen. "Zij hebben het weer geflikt. Vanmorgen zijn we om 10.30 uur de tenten gaan opbouwen. Het  liep als een goed geoliede machine en we waren dan ook op tijd klaar.” Om 11.30 uur werden de eerste twee deelnemers al ingeschreven, twee mensen uit Duitsland. Later op de dag schreef ook een deelnemer uit Columbia zich in, die hier op vakantie was bij zijn zus. "We worden internationaal!” 

 

Om 13.30 uur verrichtte William de Leeuw het openingswoord. Daarna hield Kees Witte een praatje met een terugblik op het Kika-G-O-jaar 2017, dat een fantastisch jaar was. Burgemeester mevrouw Ada Grootenboer-Dubbelman, die aanwezig was om het startschot te geven, wenste iedereen een geweldig nieuwjaar toe. Daarna kleedde zij zich om want dit jaar ging zij, net zoals Kees Witte ook zelf het water in.

 

Jacques Van Roosmalen van Budokai Sense verzorgde een uitgebreide  warming-up, waarna de burgemeester het startsein gaf. Toen gingen de  96 deelnemers het water in. "Wat een prachtig gezicht was dat om dit vanuit het water te zien.” In het water stond Rene Hanenberg met zijn collega-duikers van Duikgroep 84 paraat. Ook Jolanda van Becare was aanwezig mocht er EHBO nodig zijn. "Maar gelukkig is alles goed verlopen en is iedereen koud maar met een super goeie zin weer uit het water gekomen, wetende dat zij de het water en de kou hebben getrotseerd voor KiKa en die Kids waar we het voor doen.”

 

Kees wil alle deelnemers Super bedanken. "Ook de burgemeester bedankt, de sponsoren Unox, Duikgroep 84, Irene Drenth Becare, Meik de Raadt van Albert Heijn Middelharnis, William de Leeuw en zijn personeel, Jacques Van Roosmalen van Budokai Sense. De mensen van SLOGO voor het filmen, de mensen van de krant, Bert Spits voor het maken van de foto`s en niet te vergeten mijn KiKa-smurfen Conny Ploos van Amstel, Anita Koole van Helden, Gerda Sjouken-Kruijmel, Wilma Witte, Piet Ploos van Amstel, Leen Koole en de mensen die ik mogelijk ben vergeten BEDANKT en wij hopen jullie allemaal weer te zien op de 3e KiKa-duik in 2019.”

 

 


Terug naar de vorige pagina >