Nieuws


Nieuwjaarsduik 4 KiKa - zaterdag 30 december 2017

EN KOUD LIJF MAAR EEN WARM HART"

Na het grote succes van de Kika nieuwjaarsduik 2017 organiseren KiKa-Goeree-Overflakkee in samenwerking met cafetaria 't Hoad op 1 januari 2018 de tweede editie van de Kika Nieuwjaarsduik op het strand bij het Havenhoofd in Middelharnis.Het inschrijfgeld bedraagt wederom € 5,-- per persoon en wordt volledig gedoneerd aan de stichting KiKa. Deze organisatie zet zich in om de overlevingskans van kinderen met kanker te vergroten!

Net zoals bij de eerste editie mogen we ook dit (volgend)jaar weer op de steun rekenen van Duikgroep 84 en Becare zo is de veiligheid van onze deelnemers zo veel mogelijk gewaarborgd!
Een nieuwe sponsor dit jaar is Unox. Bij onze eerste editie waren zij nog niet overtuigd van de kracht van onze organisatie en de wil en moed van onze dappere deelnemers. Echter het succes van de eerste nieuwjaarsduik in Middelharnis bleef hun echter ook niet onopgemerkt!

Iedere deelnemer krijgt een kop Unox erwtensoep, warme muts een certificaat van deelname en niet te vergeten natuurlijk de eeuwige roem!

Programma:
Opening cafetaria 't Hoad vanaf 10:30
Aanmelden vanaf 12:00uur
Verzamelen en warming-up 13:50
Slotwoord en dank namens KiKa 13:58
STARTSCHOT DOOR DE MYSTERYGUEST 14:00

Extra info:
Er is gelegenheid voor het omkleden voor dames en heren in de daarvoor op het terein aanwezige tenten.
Voor de nodige sanitaire voorzieningen mag gebruik worden gemaakt van de toiletten bij cafetaria 't Hoad.

De strijd tegen kinderkanker winnen we samen, help je mee?!!


Terug naar de vorige pagina >