Kids Obstacle Run4KiKa

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en durf je het aan?

EEN UITDAGEND HINDERNISPARCOURS GEBASEERD OP ECHTE MILITAIRE STORMBANEN!

Je ontsnapt op ons fysiek en mentaal uitdagende parcours aan de dagelijkse sleur en overwint samen met je vrienden de meest spectaculaire hindernissen. Zo ben je voor één dag de actieheld die je altijd al hebt willen zijn.                       

Door de afstand van 1 kilometer is het voor velen een realistische uitdaging. Bij Kika-kidsrunners draait het niet om een snelle finishtijd; het gaat erom dŠt je met elkaar de finish haalt en als het moment daar is, is het tijd om dat voldaan te vieren met een welverdiend finish ijsje. 


Work hard, play hard!

VERZAMEL JE VRIENDEN EN GA SAMEN DE OBSTACLE-RUN UITDAGING AAN TIJDENS EEN 1 KILOMETER KIKA-OBSTACLE-RUNWORD KIKA-RUNNER-PROOF MET DE JUISTE TRAININGSVORMEN!


IE-DER-EEN kan meedoen aan Kika-run. Jij ook, echt waar! Je hoeft echt geen hardlooptrofeeŽn op de schouw te hebben staan en je hoeft er al helemaal niet uit te zien als de Hulk of Jerommeke. Met een goede basisconditie kom je bij Kika-run al een heel eind! Door de afstand van 1 km is finishen bij Kika-run voor iedereen een haalbaar doel.

Ook door mee te doen steun je de stichting Kinderen Kankervrij (Kika|) om de sterftecijfers onder de kinderen met kanker terug te dringen.

 

De kids-run vindt plaats op 9 augustus van 13:00 tot 16:00 uur

Inschrijven: vanaf 13.00 uur

Start: 14.00 uur

Locatie: op het Havenhoofd bij het strandje in Middelharnis

Kosten: € 2.50  

Schrijf je hier alvast in om zeker te zijn van deelname! 

Voor alle vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met (Kika) Kees. Hij is te bereiken op: 06 33 77 87 17 of kees@kika-goeree-overflakkee.nl


Kids Obstacle Run4Kika wordt mede mogelijk gemaakt door: